Publicerad den

Veckans magi: Numerologi.

Veckans magi: Numerologi.
Numerologi: 1
Människor födda den 1:a, 10:e, 19:e och 28:e varje månad, är välsignade med nummer 1.Deras härskande planet är solen, som också är den härskande planeten i Lejonets stjärntecken. Krigare till kärnan, citatet som bäst beskriver dem.
Energi och uthållighet övervinner allt” – Benjamin Franklin.
Numerologi: 2
De som är födda den 2:a, 11:e, 20:e eller 29:e i en given månad styrs av numerologi nummer 2 och astrologiskt av månen. Lyssna på ditt hjärta. Det vet allt eftersom det kom från världens själ. Och det kommer en dag tillbaka dit.
Numerologi: 3
De som är födda den 3:e, 12:e, 21:e eller 30:e varje månad styrs av numerologi nummer 3 och planeten Jupiter. Citatet som bäst beskriver den kreativa och optimistiska Nummer 3 är
“Om du inte är exalterad över det; då är inte den rätta vägen”-Abraham Hicks.
Numerologi: 4
De som är födda den 4:e, 13:e, 22:a eller 31:a i en given månad styrs av Numerologi nummer 4 och astrologiskt av planeten Rahu. Citatet som bäst beskriver arbetsnarkoman nummer 4 är ”Det bästa du kan göra är att bemästra kaoset i dig. Du kastas inte in i elden, du är elden.” – Mama Indigo
Numerologi: 5
De som är födda den 5:e, 14:e eller 23:e varje månad styrs av numerologi nummer 5 och planeten Merkurius. Citatet som bäst beskriver den energiska nummer 5 är “Somewhere, something incredible waiting to be known”-Carl Sagan.
……………………
#numerologi