’Money come to me’ RITUELL OLJA 10ml

249kr

’Money come to me’ RITUELL OLJA 10ml.

Vill du locka mer pengar till dig? Då kan det vara en lösning att använda Arkanans egen Money Come to me olja.

I paketen ingår:
– En flaska med 10ml rituell ”Money come to me” olja som är gjord speciellt för dig.
– Ett litet ljus.
– En instruktion för hur man kan använda oljan.

Observera:
– Tänk på att ifall du beställer denna oljan så är det 2-3 veckors leveranstid.
– Oljans flaska kan variera i utseende men innehållet är samma.
– Alla oljor tillreds och välsignas innan de skickas ut. Ifall du beställer andra varor så kommer oljan att skickas separat till dig.

Ifall oljan ska användas till någon annan än dig själv, ange personens tilltalsnamn i ordernoteringarna så att vi kan välsigna olja till den person som ska använda den.

I lager

Artikelnr: money-draw-oil-10ml Kategori:

Beskrivning

Vill du locka mer pengar till dig? Då kan det vara en lösning att använda Arkanans egen Money Come to me olja.

I paketen ingår:
– En flaska med 10ml rituell ”Money come to me” olja som är gjord speciellt för dig.
– Ett litet ljus.
– En instruktion för hur man kan använda oljan.

Vad är en “Money Come to Me” rituell olja?
Dessa oljor används för att locka mer pengar/rikedom in i ditt liv. Det är ett kraftfullt verktyg för att locka till sig pengar. Med kraften av dess innehåll, av dina avsikter och din magi så kommer du att se ditt liv förändras!

Hur använder jag min “Money Come to Me” ritualolja?
Denna rituella olja används vid dina magiska ritualer, oavsett om det är i ett rituellt bad, för att ladda en pengatalisman, mata mojo-bags eller för att smörja in dina magiska ljus.
Ett tips: Kom ihåg att det är DIN avsikt i kombination med den magiska oljan som gör susen. Du måste föreställa dig ditt önskade resultat, se det, känna det, andas det.. (Jag föreslår att du kombinerar detta med trans) Smörj in ditt magiska ljus med denna olja, tänd ljuset och meditera över ditt önskade resultat, eller i ögonblick av extas, föreställ dig ditt önskade resultat.
Bara några droppar och låt den rituella oljan göra sin magi!
Lycka till och återkom gärna till oss om det är några frågor!

Att tänka på:
Alla ingredienser i våra oljor är noggrant utvalda. Alla våra oljor skapas åt dig, därför kan leveranstiden vara upp till 2 veckor i vissa fall. Vi använder både eteriska oljor och rena ingredienser och allt är 100% naturligt. Tänk dock på att ifall du har någon allergi emot nötter, allergener eller annan allergi så använd inte denna olja direkt på huden. Våra oljor även om de alltid är 100 % naturliga och bra kvalité så kan vi inte garantera resultatet du söker eftersom resten är upp till dig. Använd de magiska oljorna klokt!
Sist men inte minst, våra rituella oljor är inte gjorda att lukta gott ifall det inte redan står det och det är för att de inte är till för att lukta gott. De är till för att förstärka din magiska ritual.