Love Oil, Return to me, RITUELL OLJA 10ml

229kr

’Return to me’ RITUELL OLJA 10ml.

Vill du attrahera tillbaka en ex. flickvän eller pojkvän och göra en nystart. Då kan det vara en lösning att använda Arkanans egen “Return to me oil”.

Paketen inkluderar:
– En flaska med 10 ml rituell “Return to me”-olja gjord speciellt för dig.
– Ett litet ljus.
– En instruktion om hur man använder oljan.

Notera:
– Tänk på att om du beställer den här oljan tar det upp till en vecka för leverans.
– Oljans flaska kan variera i utseende, men innehållet är detsamma.
– Alla oljor förbereds och välsignas innan de skickas ut. Om du beställer andra varor skickas oljan till dig separat.

Om oljan ska användas till någon annan än dig själv, vänligen inkludera utövarens förnamn i orderanteckningarna så att vi kan välsigna oljan för den som ska använda den. Om inget namn anges kommer vi att välsigna “Personen som ska använda oljan”.

I lager

Artikelnr: love-return-to-me-oil-10ml Kategori:

Beskrivning

‘Återvänd till mig’ / ‘Return to me’ RITUAL OIL 10ml.

Vill du attrahera tillbaka en ex. flickvän eller pojkvän och göra en nystart. Då kan det vara en lösning att använda Arkanans egna “Return to me oil”.

Paketen inkluderar:
– En flaska med 10 ml rituell “Return to me”-olja gjord speciellt för dig.
– Ett litet ljus.
– En instruktion om hur man använder oljan.

Vad är en “Return to Me” rituell olja?
Dessa oljor används för att locka tillbaka en ex. flickvän eller pojkvän in i ditt liv. Det är ett kraftfullt verktyg för att locka till sig kärlek. Med kraften av dess innehåll, av dina avsikter och din magi så kommer du att se ditt liv förändras!

Hur använder jag min “Return to Me” ritualolja?
Denna rituella olja används vid dina magiska ritualer, oavsett om det är i ett rituellt bad, för att ladda en talisman, mata mojo-bags eller för att smörja in dina magiska ljus.
Ett tips: Kom ihåg att det är DIN avsikt i kombination med den magiska oljan som gör susen. Du måste föreställa dig ditt önskade resultat, se det, känna det, andas det.. (Jag föreslår att du kombinerar detta med trans/meditation eller till och med musik som väcker önskade känslor) Smörj in ditt magiska ljus med denna olja, tänd ljuset och meditera över ditt önskade resultat, eller i ögonblick av extas, föreställ dig ditt önskade resultat.
Bara några droppar och låt den rituella oljan göra sin magi!
Lycka till och återkom gärna till oss om det är några frågor!

Att tänka på:
Alla ingredienser i våra oljor är noggrant utvalda. Alla våra oljor skapas åt dig, därför kan leveranstiden vara upp till 2 veckor i vissa fall. Vi använder både eteriska oljor och rena ingredienser och allt är 100% naturligt. Tänk dock på att ifall du har någon allergi emot nötter, allergener eller annan allergi så använd inte denna olja direkt på huden. Våra oljor även om de alltid är 100 % naturliga och av bra kvalité, så kan vi inte garantera resultatet du söker eftersom resten är upp till dig. Använd de magiska oljorna klokt!