Doftoljor

Doftoljor är syntetiska eller naturliga föreningar som används för att lägga till doft till olika produkter som parfymer, ljus, tvål och hudvårdsprodukter. De är ofta gjorda av en kombination av eteriska oljor, aromkemikalier och andra ingredienser. Doftoljor är vanligtvis mer koncentrerade än eteriska oljor, och lite räcker långt. De används ofta i små mängder för att skapa en specifik doft eller för att förstärka doften av en annan produkt.

I parfymindustrin blandas doftoljor med andra ingredienser för att skapa en unik doft. Parfymoljor späds vanligtvis med en bärarolja eller alkohol innan de appliceras på huden. Doftoljor används också ofta i ljus och andra hemdofter. De läggs till smält vax och hälls sedan i en behållare eller används i en diffusor för att släppa ut doften i luften.

I hudvårdsprodukter används doftoljor för att tillföra en behaglig doft till produkten. Det är dock viktigt att notera att vissa personer kan vara känsliga eller allergiska mot vissa doftoljor, så det är alltid en bra idé att göra ett lapptest innan du använder en ny produkt som innehåller doftoljor.

Doftoljor påminner om parfym till sammansättningen, men innehåller vanligtvis mer lukt än just eteriska oljor. Oljorna är utav mycket bra kvalité till ett lågt pris. Du kan använda dessa doftoljor till exempel till doftljus, tvål, bad, vid strykning av tvätt med mera. Var köper man doftoljor? Enkelt, Arkanan så klart!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.