Tarotkort

Vad är Tarotkort och hur används de?

Tarotkort är en uppsättning kort som används för att utföra tarotläsning, en form av divination eller spådom som har praktiserats i århundraden. Varje kort har en unik symbolik och innebörd som tolkas av läsaren för att ge insikt i olika aspekter av en persons liv, inklusive kärlek, karriär, hälsa, relationer och andliga frågor.

En vanlig tarotuppsättning består av 78 kort, uppdelade i två delar: de 22 stora arkanakorten och de 56 små arkanakorten. De stora arkanakorten representerar stora livsfrågor och -händelser, medan de små arkanakorten fokuserar på vardagliga frågor och situationer.

En läsning kan utföras på olika sätt, beroende på läsarens preferenser och den specifika uppsättningen av kort som används. Vanliga tarotläggningar inkluderar enkla tre-kortsläggningar, som ger svar på specifika frågor, och mer komplexa spridningar, som använder flera kort för att ge en mer omfattande analys av en persons liv.

Tarotkort kan användas av alla som är intresserade av att utforska sin själ eller söka svar på livsfrågor. Läsningarna utförs oftast av professionella tarotläsare, men det är också möjligt att lära sig att göra tarotläsningar själv genom att studera tarotsymbolik och pröva på olika tarotuppsättningar.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.