Rea!

10 ml Thyme (White) Essential Oil

50kr

Latinskt namn: Thymus Vulgaris
Del av växt som används: blad och blommande toppar
Källa: Spanien
Extraktionsmetod: Ångdestillation

OBS: Våra eteriska oljor är inte lämpliga för internt bruk. Rådfråga alltid en auktoriserad läkare innan du använder det som ett hälsomedel.

2 i lager

Kategori:

Beskrivning

Latinskt namn: Thymus Vulgaris
Del av växt som används: blad och blommande toppar
Källa: Spanien
Extraktionsmetod: Ångdestillation

Användningsområden:

Timjan eterisk olja sägs inneha svampdödande, antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper. Det används ofta som konserveringsmedel i livsmedel, kosmetika och toalettartiklar. Det kan också hittas som en ingrediens i munvatten.

Hälsofördelarna med denna eteriska timjanolja kan tillskrivas dess egenskaper som en kramplösande, antireumatisk, antiseptisk, bakteriedödande, slemlösande, insekticid.

Lokal applicering av timjan eterisk olja är mycket populär på huden, eftersom den kan läka sår och ärr, förhindra inflammatorisk smärta, återfukta huden och till och med minimera uppkomsten av akne. Blandningen av antiseptiska egenskaper och antioxidantstimulerande medel i denna olja kan hålla din hud klar, frisk och ung när du åldras!

OBS: Våra eteriska oljor är inte lämpliga för internt bruk. Rådfråga alltid en auktoriserad läkare innan du använder det som ett hälsomedel.