Rea!

10 ml Rose Geranium Essential Oil

137kr

Latinskt namn: Pelargonium Graveolens & P/Rosa Egypten
Härstammar: Union Islands
Del av växt som används: Löv
Extraherings sätt: Ångdestillation

OBS: Våra eteriska oljor är inte lämpliga för internt bruk. Rådfråga alltid en auktoriserad läkare innan du använder det som ett hälsomedel.

2 i lager

Kategori:

Beskrivning

Latinskt namn: Pelargonium Graveolens & P/Rosa Egypten
Härstammar: Union Islands
Del av växt som används: Löv
Extraherings sätt: Ångdestillation

Användningsområden:

Rose Geranium Essential Oil är en aktiv ingrediens i vissa kosmetiska produkter som lotioner och dofter. En genomgång av studier från 2017 visade att antioxidantegenskaper i Rose Geranium Essential Oil kan hjälpa till att minska tecken på åldrande. Antioxidanter är väletablerade som naturliga medel för att förbättra din huds förmåga att läka sig själv från miljögifter och exponering.

Rose geraniumolja sägs inneha starka antimikrobiella, svampdödande och antivirala egenskaper.

OBS: Våra eteriska oljor är inte lämpliga för internt bruk. Rådfråga alltid en auktoriserad läkare innan du använder det som ett hälsomedel.