Golden Triangle, Set om 3 stenar

59 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Golden Triangle, Set om 3 stenar

Ametist, Bergkristall och Rosenkvarts

Ett set om tre trumlade stenar, levererade i en organzapåse tillsammans med en beskrivning av den gyllene trianglen (på engelska).

Kombinationen av rosenkvarts, bergkristall och ametist kallas för "Den Gyllene Triangeln / The Golden Triangle". Kombinationen av stenarna/kristallerna sägs generera ett optimalt energiflöde när de placeras i en triangel i förhållande till varandra. Såväl siffran tre som triangeln har alltid haft en utmärkande betydelse för mänskligheten, som exempel kan nämnas den heliga treenigheten inom kristendomen och Buddhismens "Tre juveler". 

Mått: Varje sten är unik men mäter ca 2-2,5 cm.
Övrigt: Stenarna är förpackade i en organzapåse som varierar i färg. 

Bergkristall är en färglös, helt genomskinlig och klar variant av mineralet kvarts. Det sägs att Bergkristall är en länk mellan den himmelska energin och våra själar. Den ökar energin runt bäraren och förstärker bärarens andliga kraft. Bergkristall är också en av de vanligaste och mest mångfacetterade healingkristallerna eftersom den både förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp samtliga chakran. Kristallen sägs också kunna programmeras och riktas in mot särskilda energipunkter. Bergkristall hör till samtliga chakran.

Rosenkvarts ger hjärtat en känsla av värme och välbehag och är en bra sten att ha vid sängen om du har svårt att somna eller känner oro. Den dämpar stress och hjälper till att balansera de känslomässiga och sexuella energierna, den rensar också bort ilska, svartsjuka och missförstånd. Vid meditation bidrar rosenkvarts till att skänka känslor av klarhet och frid. Eftersom rosenkvarts är hjärtats sten placeras den ofta mitt på bröstkorgen vid healing.

Ametisten renar och rensar och dina energier och hjälper dig känna dig andligt öppen. Det är en av de populäraste healingstenarna och har en hög andlig energi. Den verkar direkt genom kronchakrat och stärker ditt andliga jag, samtidigt som den främjar din andliga utveckling. Ametist är också lugnande och rogivande och sägs hjälpa mot stress och insomningsbesvär.