’Speed up healing’ Olja 10ml

99kr

Denna oljan är en av våra egna oljor som är gjord på enbär och rosmarin med en bas av olivolja blandat med mandelolja. Den är tillredd på ett gammalt sätt som gör att vid rätt månfas blir magisk till att hjälpa kroppen att läka. Ett mindre sår eller klåda kan avhjälpas av denna olja. Vi kan givetvis inte lova att den läker allt men den är mycket kraftfull för dem som använder dem.

I paketen ingår:
– En flaska med 10ml Speed up healing.
– En instruktion för hur man kan använda oljan.

Vad är en “Speed up healing” olja?
Denna olja är till för att hjälpa kroppen att läka lite fortare.

Att tänka på:
Alla ingredienser i våra oljor är noggrant utvalda. Tänk dock på att ifall du har någon allergi emot någon av ovanstående örter eller ingredienser så använd inte denna på kroppen.
Sist men inte minst, denna olja är inte till för att ersätta läkarbesök vid allvarliga eller livshotande skador. Se det som ett vardagsmedel men ingen akut hjälp för en åkomma. Ifall du är i livshotande tillstånd, ring 112.

Endast 2 kvar i lager

Artikelnr: speed-up-healing-oil-10ml Kategori:

Beskrivning

Denna oljan är en av våra egna oljor som är gjord på enbär och rosmarin med en bas av olivolja blandat med mandelolja. Den är tillredd på ett traditionsenligt sätt som gör att oljan vid rätt månfas blir magisk till att hjälpa kroppen att läka. Ett mindre sår eller klåda kan avhjälpas av denna olja. Vi kan givetvis inte lova att den läker allt men den har visat sig vara väldigt effektiv mot olika typer av åkommor.

I paketen ingår:
– En flaska med 10 ml Speed up healing.
– En instruktion för hur man kan använda oljan.

Vad är en “Speed up healing” olja?
Denna olja är till för att hjälpa kroppen att läka lite fortare.
Oljan förbereds och välsignas noggrant under rätta stjärnpositioner, och med månfaser i åtanke.
Alla våra ingredienser är noggrant utvalda, vi arbetar endast med ekologiska råvaror.

Att tänka på:
Alla ingredienser i våra oljor är noggrant utvalda. Tänk dock på att ifall du har någon allergi emot någon av ovanstående örter eller ingredienser så använd inte denna olja på kroppen.
Sist men inte minst, vår olja är inte till för att ersätta läkarbesök vid allvarliga eller livshotande skador. Se det som ett vardagsmedel, men ingen akut hjälp för en åkomma. Ifall du är i livshotande tillstånd, ring 112.