Rea!

Mossagat Träd, 80 stenar

110kr

Hitta vackra inredningsdetaljer, stenar och kristaller, smycket och tarotkort m.m. hos Arkanan.se. Alltid låg frakt och snabba leveranser.

1 i lager

Kategori:

Beskrivning

Mossagat Träd, 80 stenar

Dekoration

Livets träd, tillverkad av virad metalltråd fästad i en fot av natursten, vilken också är dekorerad av målade blommor.. Lövverket består av vackra chipspärlor av mossagat (ca 80 st). Varje träd är unikt och kan därför skilja sig från det på bilden. Träden levereras “ihopfällda” vilket innebär att du själv vecklar ut och formar trädets grenar.

Mossagat är en variant av den vanliga agaten och består huvudsakligen av kiseldioxid med diverse inneslutningar, som ger färg och skapar mönster. Namnet har denna agatvariant fått därför att mönstret kan liknas vid en mossas utseende. Mossagaten hör till hjärtchakrat och är allmänt stärkande. Den stärker framförallt ett dåligt självförtroende och ger stöd och kraft till de positiva aspekterna i personligheten. Mossagat hjälper dig att bryta dig loss från destruktiva mönster och drar istället till sig framgång och balans.  Mossagat är en mycket lugnande sten som dämpar rädslor.