Buddhahuvud i Tigeröga

118kr

Snidat Buddhahuvud i Tigeröga. Levereras i en svart sammetspåse med dragsko.

Mått: 4x5x2 cm

Endast 1 kvar i lager

Kategori:

Beskrivning

Buddhahuvud i Tigeröga

Snidat Buddhahuvud i Tigeröga. Levereras i en svart sammetspåse med dragsko.

Upplev en unik känsla av stillhet och lugn med vårt handsnidade Buddhahuvud i Tigeröga. Varje detalj har omsorgsfullt bearbetats av skickliga hantverkare för att skapa en vacker och harmonisk design som ger dig en känsla av inre ro.

Tigeröga, med sin naturliga glans och djupa färger, är en sten som representerar kraft och stabilitet. Dess förmåga att balansera känslor och främja fokus och klarhet gör den till en perfekt sten för att meditera och reflektera med.

Huvudet kommer i en svart sammetspåse med dragsko för att du ska kunna förvara det på ett säkert och stilfullt sätt. Perfekt som en gåva till dig själv eller någon annan som uppskattar skönhet och andlighet.

Ge dig själv en present som kommer att stärka din själ och skapa en harmonisk atmosfär i ditt hem. Köp vårt handsnidade Buddhahuvud i Tigeröga idag och upptäck en djupare nivå av stillhet och balans.

Mått: 4x5x2 cm

Tigeröga är en variant av kalcedon (kvarts innehållande microkristaller) och är uppbyggd av skimrande lager i gult och brunt. De olika lagren i stenen reflekterar ljuset på ett ovanligt sätt och ger upphov till ett fenomen som kallas “chatoyance” (som ett kattöga) när stenen vrids från sida sida.

På medeltiden användes tigeröga ofta som skydd mot det onda ögat. I allmänhet sägs  Tigeröga föra ljushet och optimism till besvärliga situationer, stärka bärarens självförtroende och ge mod vid förändringar. Tigeröga är också en sten för beskydd vid resor och ska dessutom föra med sig tur och välgång. Tigeröga sägs vidare vara en avslappnande och lugnande sten som är användbar vid sömnbesvär. Tigeröra balanserar kroppens lägre chakran.