Buddhahuvud i Opalit

118kr

Snidat Buddhahuvud i opalit. Levereras i en svart sammetspåse med dragsko.

Mått: 4x5x2 cm

Endast 1 kvar i lager

Kategori:

Beskrivning

Buddhahuvud i Opalit

Snidat Buddhahuvud i opalit. Levereras i en svart sammetspåse med dragsko.

Välkommen till vår kollektion av snidade Buddhahuvuden i opalit – en unik och fantastiskt vacker produkt som kommer att bli en fantastisk inredningsdetalj i ditt hem eller en minnesvärd gåva till någon speciell.

Dessa skulpturer är handgjorda av skickliga hantverkare och skapade med stor precision och omsorg. Opalit, som är en syntetisk sten med spektakulär färgvariation, ger en otroligt vacker glans och djup åt varje huvud. Dessa skulpturer är inte bara en vacker prydnad, utan representerar också en symbol för ro och balans – något som är mycket uppskattat i vår moderna och hektiska värld.

Dessa snidade Buddhahuvuden levereras i en snygg svart sammetspåse med dragsko, vilket gör dem till den perfekta presenten för någon du bryr dig om. Förutom att vara en fantastisk dekoration för ditt hem, kan dessa huvuden också användas som en meditationsteknik eller som en symbolisk påminnelse om de värden som buddhismen står för.

Så om du vill ha en vacker och meningsfull produkt i ditt hem eller ge bort en minnesvärd gåva till någon speciell, så är våra snidade Buddhahuvuden i opalit det perfekta valet. Beställ idag och upplev skönheten och harmonin som dessa fantastiska skulpturer ger!

Mått: 4x5x2 cm

Opalit går också under namn som mjölkopal och vattenopal och är i praktiken inte en sten utan glas. Opaliten har en hög energi som förstärker kommunikationen på alla nivåer, framförallt den andliga. Den tar även bort blockeringar och ger användaren styrka. Opalit sägs också stabilisera humörsvängningar och hjälpa mot trötthet.