Devon Violet-doftolja, Devon Violet Fragrance Oil – 10ml

29kr

Devon Violet Doftolja är en typ av eterisk olja som är gjord av blommorna från Viola odorata-växten, som är allmänt känd som Sweet Violet. Oljan erhålls genom en process av ångdestillation av växtens blommor, och den har en söt, blommig doft som påminner om traditionella engelska violer.

I lager

Kategori:

Beskrivning

Devon Violet-doftolja är en typ av eterisk olja som är gjord av blommorna från Viola odorata-växten, som är allmänt känd som Sweet Violet. Oljan erhålls genom en process av ångdestillation av växtens blommor, och den har en söt, blommig doft som påminner om traditionella engelska violer.

Denna doftolja kan användas på en mängd olika sätt, inklusive som parfym eller cologne, som doft för ljus, tvål eller andra kosmetiska produkter. Den kan också läggas till en diffusor för att skapa en behaglig, avkopplande doft i ett rum.

När du använder Devon Violet Doftolja är det viktigt att späda den på lämpligt sätt i en bärarolja eller annat medium, eftersom outspädda eteriska oljor kan vara irriterande för huden. Det rekommenderade utspädningsförhållandet är vanligtvis 1-5 % av doftolja till bärarolja eller annat medium, beroende på den specifika applikationen. Det är också viktigt att förvara oljan på en sval, mörk plats för att säkerställa maximal hållbarhet.

Arkanans Doftoljor är en produkt vi är ensamma om i Sverige.

Vi tror på Doftolja till ett bra pris, denna doftolja importerar vi själva.

Mycket bra doftolja till ett billigare pris.

Förpackning: 10ml Flaska
Olja/Glas