Blåbärsdoftolja, Blueberry Fragrance Oil – 10ml

29kr

Blåbärsdoftolja är en koncentrerad doft som används för att tillföra en behaglig, fruktig arom till en mängd olika produkter. Den är gjord med syntetiska eller naturliga aromatiska föreningar som efterliknar doften av färska blåbär.

I lager

Kategori:

Beskrivning

Blåbärsdoftolja är en koncentrerad doft som används för att tillföra en behaglig, fruktig arom till en mängd olika produkter. Den är gjord med syntetiska eller naturliga aromatiska föreningar som efterliknar doften av färska blåbär. Blåbärsdoftolja kan användas på en mängd olika sätt, inklusive:

  • Hemdofter: Det kan läggas till diffusorer, potpurri eller ljus för att skapa en fräsch, fruktig arom i ditt hem.
  • Bad- och kroppsprodukter: Blåbärsdoftolja kan användas för att dofta tvål, lotioner, badbomber och andra personliga vårdprodukter. Den kan också användas för att lägga till doft till hårprodukter, såsom schampon och balsam.
  • Rengöringsprodukter: Det kan läggas till rengöringsprodukter, såsom allrengöringsmedel eller tygfräschare, för att ge en behaglig doft.

När du använder blåbärsdoftolja är det viktigt att följa de rekommenderade användningshastigheterna som tillhandahålls av tillverkaren. Detta kommer att säkerställa att doften sprids ordentligt och inte orsakar irritation eller allergiska reaktioner.

Arkanans Doftoljor är en produkt vi är ensamma om i Sverige.

Vi tror på Doftolja till ett bra pris, denna doftolja importerar vi själva.

Mycket bra doftolja till ett billigare pris.

Förpackning: 10ml Flaska
Olja/Glas