Sjöbris-doftolja, Sea Breeze Fragrance Oil – 10 ml

29kr

Sjöbris doftolja är en aromatisk olja som är designad för att efterlikna den uppfriskande doften av en frisk havsbris. Den innehåller vanligtvis en blandning av eteriska oljor och syntetiska doftkomponenter som är noggrant framtagna för att skapa en doft som påminner om havet, med toner av havssalt, ozon och frisk luft.

I lager

Kategori:

Beskrivning

Sjöbris-doftolja är en aromatisk olja som är designad för att efterlikna den uppfriskande doften av en frisk havsbris. Den innehåller vanligtvis en blandning av eteriska oljor och syntetiska doftkomponenter som är noggrant framtagna för att skapa en doft som påminner om havet, med toner av havssalt, ozon och frisk luft.
Sjöbris doftolja kan användas på en mängd olika sätt, inklusive:

  • Aromaterapi: Att tillsätta några droppar Sea Breeze-doftolja till en diffusor eller oljebrännare kan bidra till att skapa en lugnande och upplyftande atmosfär i ditt hem eller kontor.
  • Personliga vårdprodukter: Sjöbris doftolja är en populär ingrediens i en rad produkter för personlig vård, inklusive tvål, schampo och kroppstvätt.
  • Ljus: Sjöbris doftolja kan användas för att skapa doftljus som är perfekta för att föra in den avkopplande doften av havet i ditt hem.
  • Potpurri: Att tillsätta några droppar Sea Breeze-doftolja till torkade blommor eller potpurri kan hjälpa till att fräscha upp och förstärka deras doft.

När du använder Sjöbris doftolja är det viktigt att följa tillverkarens instruktioner noggrant och att använda oljan i ett väl ventilerat utrymme. Dessutom är det alltid en bra idé att utföra ett lapptest innan du använder någon ny produkt på din hud, för att säkerställa att du inte får en allergisk reaktion.

Arkanans Doftoljor är en produkt vi är ensamma om i Sverige.

Vi tror på Doftolja till ett bra pris, denna doftolja importerar vi själva.

Mycket bra doftolja till ett billigare pris.

Förpackning: 10ml Flaska
Olja/Glas