Night Magic-doftolja, Night Magic Fragrance Oil – 10 ml

29kr

Night Magic Fragrance Oil är en doftolja som vanligtvis används i aromaterapi och som doft i olika produkter. Det är en blandning av olika naturliga och syntetiska ingredienser som skapar en distinkt och unik arom. Doften av Night Magic Fragrance Oil beskrivs ofta som varm, sensuell och mystisk, med toner av vanilj, bärnsten och mysk. Det är ett populärt val för dem som vill ha en doft som är både subtil och lockande.

I lager

Kategori:

Beskrivning

Night Magic-doftolja är en doftolja som vanligtvis används i aromaterapi och som doft i olika produkter. Det är en blandning av olika naturliga och syntetiska ingredienser som skapar en distinkt och unik arom. Doften av Night Magic Fragrance Oil beskrivs ofta som varm, sensuell och mystisk, med toner av vanilj, bärnsten och mysk. Det är ett populärt val för dem som vill ha en doft som är både subtil och lockande.

Night Magic Fragrance Oil kan användas på en mängd olika sätt, inklusive:

  • Aromaterapi: Tillsätt några droppar av oljan i en diffusor eller luftfuktare för att skapa en lugnande och avkopplande atmosfär.
  • Personlig doft: Använd den som en parfym genom att applicera en liten mängd på dina pulspunkter, såsom handleder och nacke.
  • Hemdoft: Tillsätt några droppar av oljan till potpurri, ljus eller rumssprayer för att skapa en behaglig och inbjudande doft i ditt hem.
  • Bath and Body: Tillsätt några droppar av oljan i ditt badvatten eller blanda den med en bärarolja, som kokos- eller jojobaolja, för att skapa en doftande och återfuktande kroppsolja.

Det är viktigt att notera att Night Magic Fragrance Oil endast är för utvärtes bruk och bör förvaras utom räckhåll för barn och husdjur. Det rekommenderas också att utföra ett lapptest på din hud innan du använder oljan för att säkerställa att du inte är allergisk eller känslig mot någon av ingredienserna.

Arkanans Doftoljor är en produkt vi är ensamma om i Sverige.

Vi tror på Doftolja till ett bra pris, denna doftolja importerar vi själva.

Mycket bra doftolja till ett billigare pris.

Förpackning: 10ml Flaska
Olja/Glas