Körsbärsdoftolja, Cherry Fragrance Oil – 10 ml

29kr

Körsbärsdoftolja är en aromatisk olja som är designad för att dofta som färska körsbär. Den är vanligtvis gjord av en kombination av naturliga och syntetiska ingredienser som blandas ihop för att skapa en doft som påminner om mogna körsbär.

I lager

Kategori:

Beskrivning

Körsbärsdoftolja är en aromatisk olja som är designad för att dofta som färska körsbär. Den är vanligtvis gjord av en kombination av naturliga och syntetiska ingredienser som blandas ihop för att skapa en doft som påminner om mogna körsbär. Körsbärsdoftolja kan användas i en mängd olika applikationer, inklusive:

  • Aromaterapi: Körsbärsdoftolja kan användas i diffusorer, ljus och andra aromaterapiprodukter för att skapa en avkopplande och upplyftande atmosfär.
  • Kosmetika: Många kosmetiska produkter, såsom lotioner, tvålar och badbomber, använder körsbärsdoftolja för att lägga till en behaglig doft.
  • Hemdoft: Körsbärsdoftolja kan också användas för att skapa rumssprayer, potpurri och andra hemdoftprodukter.
  • Mat och dryck: Vissa körsbärsdoftoljor är säkra för konsumtion och kan användas i bakning, matlagning och tillverkning av drycker för att ge en körsbärssmak.

När du använder körsbärsdoftolja är det viktigt att följa tillverkarens instruktioner och att använda den i lämplig mängd för den avsedda användningen. Vissa doftoljor kan vara för starka för vissa tillämpningar, så det är viktigt att testa dem först innan du använder dem i större mängder.

Arkanans Doftoljor är en produkt vi är ensamma om i Sverige.

Vi tror på Doftolja till ett bra pris, denna doftolja importerar vi själva.

Mycket bra doftolja till ett billigare pris.

Förpackning: 10ml Flaska
Olja/Glas