Malahalsband i Amazonit med Buddha

179 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Malahalsband i Amazonit med Buddha

Ett vackert malahalsband med 108 pärlor av Amazonit och ett hänge med Buddha i zinklegering. Pärlorna mäter ca 8 mm i diameter och är trädda på en elastisk tråd, vilket gör det lätt att även vira halsbandet som ett armband runt handleden. Halsbandet levereras i en fin och praktisk brokadpåse.

Malas är ursprungligen ett verktyg för hinduister och buddhister vid bön och  meditation och används bl.a. för att räkna mantran under meditationen. Ett mantra är en samling av ord, ofta på Sanskrit, vilka tradtitionellt sett upprepas 108 gånger. Du kan också använda dig att en Mala vid din egen meditation. När du repeterar orden i ditt mantra fokuserar du med fördel på dess mening och vibration, kombinerat med  visualisering. Genom att meditera på detta vis hjälper du tankarna att komma till ro och att uppnå kroppslig avslappning. Många bär dock också Malas enbart som smycke. 

Amazonit är en lugnande och rogivande sten som hjälper dig att vara närvarande i nuet och följa flödet. Amazonit är ett kraftfullt skydd mot negativ energi och elektromagnetisk strålning. Amazonit balanserar och lugnar dina tankar och stärker också din personliga kraft.